Referenties

Peter Korzelius

CEO van SWW te Woerden

“Arie is in staat om permanente veranderingen in organisaties te implementeren om zo betere prestaties en efficiency te bereiken. Daarnaast is hij een goed georganiseerde manager.

Bert Wijbenga van Nieuwenhuizen

CEO Woonbron te Rotterdam

“Arie heeft Woonbron geholpen met het versterken van zijn business-control. Hierbij lag een accent bij ontwikkelen en laten vaststellen van KPI’s en Top-sheets voor management en Raad van Bestuur. Wij zijn hem erkentelijk voor zijn inzet en resultaten.”              

Lambert Greven

CEO Rondom Wonen

“Arie is een gedreven en breed inzetbare bedrijfskundige en een buitengewoon loyale collega. Arie heeft van medio 2012 tot medio 2014 als interim manager de afdeling Financiën geleid en de bedrijfsvoering binnen Rondom Wonen naar een hoger plan getild. Een prettig en gedreven mens en een plezierige collega. “

Anton van der Burgt

marketing director, Xelas energy software

“Arie is een solide manager, met de capaciteit om nieuwe zakelijke kansen te zien, om te begrijpen wat een organisatie nodig heeft om succesvol te zijn in termen van informatie, en hij is in staat om de klus te klaren.

Arie brengt een goede balans tussen creativiteit en pragmatisme. En daarbij is hij niet bang om de waarheid te vertellen. Hij blijft altijd constructief gericht op de gewenste resultaten.”

Hjalmar Snoep,

Directeur Eigenaar HTML 5

“Arie heeft me als ondernemer geholpen de mogelijkheden te zien en er ook in te geloven. Ik was op dat moment niet erg content in het bedrijf (BV) waar ik medeoprichter van was. Arie’s advies maakte me duidelijk wat het probleem was en met een simpel rekensommetje, hoe eenvoudig de oplossing kon zijn. Het knappe vond ik, dat Arie ondanks dat hij niks weet van branded online games, hij mij zo specifiek advies kon geven.”

Alles dat kan worden geteld telt niet noodzakelijkerwijs;
alles dat telt kan niet noodzakelijkerwijs worden geteld (Albert Einstein).