Op deze pagina vind u mijn downloads en publicaties bij elkaar gebracht. U kunt ze hieronder downloaden. Mocht u informatie delen, hierbij het verzoek om de bron te vermelden.

Soms geven deze documenten antwoord op uw vragen, soms niet natuurlijk.Het alternatief? Zoekt u meer diepgang of wilt u een specifieke vraag beantwoord hebben? Stuur gerust een mailtje of bel mij op om een afspraak te maken!

Slim geld

Enige tijd geleden heb ik enkele blogs geschreven. Die gingen over het onderwerp bedrijfsvoering bij Woningcorporaties. In plaats van alle blogs nog een keer te publiceren, heb ik er voor gekozen om ze te bundelen in een E-book, omdat dit voor u eenvoudiger is, alles staat bij elkaar en wellicht haalt u er inspiratie uit!

Klik hier voor de link naar Slim Geld.

Het alternatief?
Op zoek naar meer diepgang?
Of wilt u een specifieke vraag beantwoord hebben?

Stuur gerust een mailtje of bel mij op om een afspraak te maken!