Docent of spreker

Arie op het podium, op de zeepkist of voor de klas

Ik vind het leuk om mensen te inspireren en kennis over te dragen. Daarom ben beschikbaar als spreker voor het geven van presentaties, lezingen en workshops voor groepen vanaf ca. 25 deelnemers.

Mijn presentaties bevatten volop verhalen en voorbeelden uit m’n eigen praktijk of voorbeelden van klanten waarmee ik zelf heb gewerkt. Door mijn vele jaren ervaring heb ik aansluiting bij zowel grote als kleine organisaties. Naast mijn ervaring op het vlak van Vastgoed en Finance, beschik ik over ruim twintig jaar ervaring als Interim Manager en Ondernemer.

Ik heb veel directeuren, managers en ondernemers gesproken en geholpen. Ik weet hoe je organisaties een nieuwe impuls kunt geven, ken de corporatiebranche goed, weet wat de trends zijn en welke strategische vraagstukken er spelen.

Tot slot kan ik enthousiast raken over hoe rendementsverbetering, efficiency en maatschappelijk draagvlak gerealiseerd kan worden. Ik neem mensen op inspirerende wijze mee in de beweging die de organisatie moet maken. Juist mijn brede ervaring maakt dat ik goed in staat ben om breder in te steken dan de cijfers.

Je kunt een probleem niet oplossen
met de denkwijze die het heeft veroorzaakt (Albert Einstein)

Presentaties, workshops, lezingen en trainingen op maat

Workshops en masterclasses en trainingen kunnen ook in company worden verzorgd, waarbij de groepsgrootte bespreekbaar is.

Een reactie van één van de klanten

“Arie heeft bij ons een zeer interactieve presentatie gedaan over kwaliteit. Hij heeft een goed verhaal, wat hij op een onzettend leuke, creatieve manier weet te brengen. Hij weet mensen te verbazen. Zeker aan te bevelen!” Robert de Heer, Manager van HabiTask.

Geïnteresseerd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Wil u meer weten, zonder gelijk ergens aan vast te zitten? Bel of mail mij dan om een afspraak te maken! Stuur een mailtje naar mail@ArieStapper.nl of bel mij op 06 – 19 344 555.