Consultant

Arie als sparringpartner

Het is de kunst om te zorgen dat de organisatie zo zelfstandig mogelijk is. Uitgangspunt is dat de veranderingen en het beleid samen met de organisatie wordt ontwikkeld. Dat zorgt voor draagvlak en voor de zo nodige borging, zodat het resultaat blijft als de adviseur weg is. Een ander uitgangspunt is het incrementeel veranderen, met kleine en gerichte stappen snel resultaat maken! Soms is daar geen tijd voor. Dan is het beter om grote stappen te zetten en door te pakken.

Ondernemende & creatief-analytische denker:

Door mijn analytische kwaliteiten en brede achtergrond ben ik sterk in conceptontwikkeling en changemanagement. In een organisatie ziet ik snel de relevante patronen en problemen en kan daar goed (alternatieve) scenario’s bij bedenken, kijk makkelijk over afdelingen heen en zie goed waar het met het bedrijf heen moet. Daarbij probeer ik met verrassende creatieve oplossingen te komen. Daarbij zie ik het als een uitdaging om alles zo te organiseren, dat samen met de aanwezige collega’s en hulpmiddelen de kansen worden benut en de maximale resultaten worden bereikt. Mijn leiderschapsstijl is duidelijk, helder en direct.

Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal (Albert Einstein).

Geïnteresseerd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Wil u meer weten, zonder gelijk ergens aan vast te zitten? Bel of mail mij dan om een afspraak te maken! Stuur een mailtje naar mail@ArieStapper.nl of bel mij op 06 – 19 344 555.