Curriculum Vitae

Als ik in het kort ‘mijn verhaal’ moet vertellen, begin ik in het jaar 1989, dat is al weer heel wat jaren geleden, het is het jaar dat ik als zelfstandige mij inschreef in de Kamer van Koophandel. Achteraf had dat best wat jaren later mogen gebeuren, maar ja, verstand komt met de jaren zegt men. Dit is ook het verhaal wat ik de ‘jeugd’ vertel, als zij jong ‘voor zichzelf’ willen beginnen.

Na een heel aantal jaren puur uitvoerend werk te hebben gedaan, kreeg ik de kans om beleidsmatige opdrachten te doen bij een aantal ministeries. Enerzijds was dat voor mij als ‘jonge hond’ best een cultuurschok, anderzijds heeft het mij gevormd en ik heb er enorm veel van geleerd. Kortom, daar ben ik nog steeds blij mee en mijn opdrachtgever dankbaar voor.

In de jaren daarna heb ik binnen tal van Woningcorporaties leiding gegeven aan de financiële professionals, vooral in de rol van interim CFO, om het maar populair op te schrijven. Het leukste vond ik de opdrachten, waarbij ik meerdere teams mocht aansturen en we met zijn allen de nodige resultaten hebben bereikt in eigenlijk heel korte tijd.

En dat is eigenlijk waar ik enthousiast van wordt. Samen met de mensen (die veelal heel capabel zijn), in een complexe omgeving (zoals een woningcorporatie) lastige vraagstukken oplossen (en die hebben we op dit moment best wel), om de organisatie een mooie toekomst te geven (want dat verdienen onze huurders, nietwaar?).

Mijn uitgebreide CV bekijken kan het beste via Linkedin.
Wil u direct de verbinding maken, kan dat natuurlijk ook altijd.

Geïnteresseerd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Wil u meer weten, zonder gelijk ergens aan vast te zitten?
Bel of mail mij dan om een afspraak te maken!